Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τα καλύτερα στοκατζίδικα της Αθήνας-Οι διευθύνσεις και οι προσφορές για την καλύτερη shopping θεραπεία


Μπορεί οι εκπτώσεις να αποτελούν (μακρινό) παρελθόν, όμως αυτό δε σημαίνει ότι αποχαιρετούμε μια για πάντα τις χαμηλές τιμές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Τα κατά τόπους στοκατζίδικα/outlets εγγυώνται ότι και τις αγορές μας θα κάνουμε για τη νέα σεζόν και το πορτοφόλι μας δεν θα... αδειάσει εν ριπή οφθαλμού.

Στην πλειοψηφία τους, οι εκπτώσεις που προσφέρουν τα outlets φτάνουν στο -70%, όμως μπορείτε κάλλιστα να πέσετε πάνω σε κάποια από τα δεκαήμερα bazaar που διοργανώνουν σε συγκεκριμένα είδη (π.χ. jeans, παπούτσια, μπουφάν) και να τύχετε ακόμα μεγαλύτερων εκπτώσεων. Ακολουθούν μερικές από τις στοκ διευθύνσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας για φθηνό και φθινοπωρινό shopping.

Factory Outlet: Στα δύο του μεγαθήρια, στην Λ. Πειραιώς και στο Αεροδρόμιο, συγκεντρώνονται κάποιες από τις δημοφιλέστερες φίρμες ιδιαίτερα του casual και αθλητικού ντυσίματος με τιμές σε έκπτωση έως και 80%.

McArthur Glen: Αμέτρητες φίρμες, πολυτελείς και μη (π.χ. Adidas, Accessorize, American Vintage, Attrattivo, Bodytalk, BSB, Diesel, Gant, Levi's, Guees, Lacoste, Luna, Moschino, Notosgalleries) σε πολύ μειωμένες τιμές, συγκεντρώνονται στις ευρωπαϊκών προδιαγραφών εγκαταστάσεις του εκπτωτικού χωριού, στα Σπάτα, στο οποίο μπορείτε να βρεθείτε για ολοήμερη απόδραση, αφού διαθέτει και αρκετές επιλογές για φαγητό, καφέ και γλυκό.

Empoli Outlet: Στο μεγάλο outlet της Νέας Ιωνίας και στο αδερφάκι του στο Περιστέρι, θα βρείτε μάρκες όπως American Vintage, Armani, Diesel, Attrativo, Bodytalk, Boss, Miss Sixty, Moschino, Nautica, Nike, και πολλές ακόμα, σε εκπτώσεις που φτάνουν το 80% της αρχικής τιμής.

Balloon Stock: Τα πάντα γύρω από τη γυναικεία ένδυση σε πολύ χαμηλές τιμές (ρούχα με έκπτωση μέχρι 80%, αμπιγιέ από 30€, νυφικά από 150€) σε τέσσερα στοκ καταστήματα στην Αττική.

Notos Outlet (Μενεξέδων 6, τηλ: 211 1887 341): Στο Notos Outlet στην Κηφισιά, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη ένδυσης των οίκων Lacoste, Gant, Trussardi Jeans, Ralph Lauren, Ecco Shoes, The Bostonians, Kookai κ.λ.π σε έκπτωση από -30% έως -70%. Επίσης, στο Notos Perfume Bar στον ίδιο χώρο, όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων, μακιγιάζ και κρεμών από μάρκες όπως Clarins, Guerlain, Lancaster, Davidoff, Kenzo, Max Factor, Givenchy, Bulgari, Versce, Calvin Klein, Hermes κ.α. σε έκπτωση από -30% έως -50%. Ακόμα θα βρείτε και αρκετά είδη διακόσμησης σπιτιού σε έκπτωση περί το -50%.

Benetton – Sisley (Αλατσάτων 34, Νέα Ιωνία. 210-2717774): Ανδρικά και γυναικεία προηγούμενων συλλογών σε έκπτωση από 50% έως 70%.

Πηγή: in2life.gr


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά