Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Madwalk 2014: Δείτε ποιοι θα τραγουδήσουν!

Την παρουσίαση του μεγαλύτερου fashion event της χρονιάς έχει αναλάβει η Μαίρη Συνατσάκη


To Madwalk πραγματοποιείται φέτος για τέταρτη χρονιά και θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να δούμε τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες να συνεργάζονται με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας, σε ένα μοναδικό fashion project.


Σύμφωνα με το Peoplegreece.com, το Madwalk φέτος είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, αφού στη σκηνή του Metropolitan Expo θα εμφανιστούν μόνο Ελληνίδες τραγουδίστριες. Τα ονόματα που έχουν ήδη γίνει γνωστά μέχρι στιγμής είναι η Τάμτα, η Τζώρτζια από τους Μπλε, η Θωμαή Απέργη καθώς και η Κρυσταλλία, αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com όμως θέλουν την Κρυσταλλία να μην συμμετέχει.

Επιπλέον σας αποκαλύπτουμε δύο ονόματα ακόμα που αναμένεται να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Μεταξύ άλλων στη σκηνή θα δούμε δύο… Μελίνες. Την Μελίνα Ασλανίδου και την Μελίνα από τους Vegas. Οι συμμετέχουσες θα συμπληρωθούν με δύο τραγουδίστριες ακόμα τις προσεχείς ημέρες. Μεγάλη σταρ της βραδιάς δεν είναι άλλη από την Άννα Βίσση, ενώ μία μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσεται για εκείνη τη βραδιά. Δύο γυναίκες από τον χώρο της τηλεόρασης θα εμφανιστούν στη σκηνή του Madwalk και θα τραγουδήσουν.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για να είναι όλα έτοιμα για τις 3 Απριλίου. Την παρουσίαση του μεγαλύτερου fashion event της χρονιάς έχει αναλάβει η Μαίρη Συνατσάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά