Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

PanSik 100% Fashion...

Λάουρα Νάριες,  Νάιρα Αλεξοπούλου
Με 35 χρόνια παρουσίας στο  χώρο της μόδας και των media, με συνέπεια στην ιστορία του και στην ποιότητα των παρεχόμενων σπουδών ο Όμιλος PANSIK άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ κοινό στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» παρουσιάζοντας ένα πρωτοποριακό Fashion Show με γενικό τίτλο ETHNOCentric, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού όχι μόνο λόγο της καλής οργάνωσης αλλά και της ποιοτικής εργασίας, που παρουσίασαν οι σπουδαστές και οι συντελεστές του event.  

80 δημιουργίες και ενδυματολογικές προτάσεις είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό από 31 σχεδιαστές του ομίλου, στην πρώτη για εκείνους, ευκαιρία  επαγγελματικής  παρουσίασης  της δουλειάς τους. Έμπνευση τους το απόλυτο trend το φετινού καλοκαιριού! Υφάσματα, άνθρωποι και φύση γύρω από ethnic κουλτούρες και πολιτισμούς.  Έντονα χρώματα, γεωμετρικά σχήματα, φαρδιές και άνετες γραμμές, ζωηρά μοτίβα από την Mama Africa μέχρι την America Latina, έντονα αξεσουάρ και μεγάλα κοσμήματα με παιχνιδιάρικη διάθεση έδωσαν τον  ETHNOCentric τόνο και το αποτέλεσμα απλά καθήλωσε τους θεατές που χειροκροτούσαν σχεδόν καθ’ολη την διάρκεια του show! 

ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
Το cast των συντελεστών απαρτιζόταν από την στυλίστρια Σάντυ Καραγιάννη, τον make-up artist Δημήτρη Δημητρούλη, την Μικαέλα Θεοφίλου οι οποίοι είναι και βασικοί εκπαιδευτές στον Όμιλο PANSIK. Την επιμέλεια παραγωγής ανέλαβε η απόφοιτη του ομίλου, Λαμπρινή Νάνου, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο σκηνογράφος Δημήτρης Πρέβε και το οπτικοακουστικό υλικό η STATON Pictures. Τα backstage χόρευαν από νωρίς στο ρυθμό μιας οργανωμένης προετοιμασίας με 23 μοντέλα να ετοιμάζονται από τους σπουδαστές του ομίλου (styling και make-up).

Χορηγός της βραδιάς  η αγαπημένη μας vodka Stolichnaya με την καμπάνια της ‘Original People’, η οποία απένειμε στην εκδήλωση 3 τιμητικούς τίτλους:
The Most Original fashion school, για το εξαιρετικό fashion show της PANSIK
The Most Original Vision, για το όραμα που έχει δημιουργήσει η σχολή και
The Most Original Art, για την έκθεση σχεδίων και το έργο τέχνης με το μπουκάλι της Stolichnaya που παρουσιάστηκε στο φουαγιέ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Χριστίνα Αλεξανιάν
Στο φινάλε του show η σκηνή γέμισε με τα χαρούμενα πρόσωπα των σπουδαστών και η συγκίνηση ήταν εμφανή στο πρόσωπο της διευθύντριας Ευτυχίας Παναγόπουλου κατά την απονομή τον διακρίσεων από τον Σχεδιαστή Μόδας Σωτήρη Γεωργίου και τη στυλίστρια Σάντυ Καραγιάννη.

Οι σπουδαστές που διακρίθηκαν και κέρδισαν υποτροφίες μετεκπαίδευσης στην PANSIK είναι:
Μυρτώ Παπαηλίου από το τμήμα  σχεδιαστών Μόδας με το βραβείο Award for Excellence, Δώρα Μπάμη από το τμήμα σχεδιαστών Μόδας με το βραβείο Award for Excellence, Εβίτα Βουδούρη από το τμήμα σχεδιαστών Μόδας Θεσσαλονίκης με το βραβείο Creativity Award και η Φρειδερίκη Ζαλαβρά  από το τμήμα Fashion Styling με το βραβείο Distinction Award.

KΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Το roof garden του Ίδρυματος Μιχάλης Κακογιάννης γέμισες με ωραίες παρουσίες στο after party του event. Ανάμεσά τους ο Νίκος Μουρατίδης, Σωτήρης Γεωργίου, Τόλης Σκουλαριώτης, ο σχεδιαστής μόδας Μαυρόπουλος, ο Al Giga, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Άλεξ Κάβδας, η Λάουρα Νάριες, η Νάιρα Αλεξοπούλου, η Μάντη Περσάκη, ο Δημήτρης Στρέπκος και πολλοί άλλοι, όπου παρακολούθησαν και σχολίασαν με έντονο ενδιαφέρον την ξεχωριστή αυτή βραδιάς, με μότο … Μάθε για εμάς - γίνε ένας από μας. PanSik 100% Fashion...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά