Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Οι "Bons viveurs" το έκαψαν στο Σύνταγμα!

DONATELLA ADAMOU - DAZZ LINGA
Οι "καλοζωιστές" επιδόθηκαν σε shopping κορυφαίων, εγχώριων brand-names χωρίς να...επιβαρύνουν την τσέπη τους! Το πέμπτο 360o New Concept Bazaar -το NCB είναι φεστιβάλ μόδας, μουσικής και lifestyle που εμπνεύστηκε τον περασμένο χειμώνα η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αλεξανδράκη-ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και, ειδικά αυτή τη φορά, ήταν ένα απίστευτο non stop party! 

LADY DUST - THEOCHRIS- EVA THEOTOKATOU
Οι συμμετοχές-έκπληξη στα shootings και στο catwalk με τίτλο "Les Bons Viveurs" (πρόκειται για το ανατρεπτικό fashion show που παρουσίασε η δημοσιογράφος-επικοινωνιολόγος Ντονατέλλα Αδάμου, σε styling Δημήτρη Γραμματικογιάννη) DJs, παραγωγών, παρουσιαστών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, ηθοποιών, τραγουδιστών και performers και γνωστών μοντέλων ήταν τόσες πολλές, που η fashionable φιέστα αντί να διαρκέσει 20 λεπτά (όπως, αρχικά, είχε προγραμματιστεί), διήρκεσε 40! Στα παρασκήνια, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 20.30, οπότε και ξεκίνησε το show, επικρατούσε δημιουργικός πυρετός. Η Dazzlin’ Gal, εμπνευσμένη όσο ποτέ, μεταμόρφωσε τις πρωταγωνίστριες της επίδειξης σε fashion icons!

DJ SKINNY
Ο ηθοποιός Στέφανος Μουαγκιέ (τον οποίο αυτή τη σεζόν βλέπουμε στη σειρά "Κλεμμένα όνειρα" του Mega), η παρουσιάστρια και DJ Εύα Θεοτοκάτου, η διεθνής DJ και ηθοποιός Ladydust, η DJ και παραγωγός του Best Μαρία Παπιδάκη, η τραγουδίστρια Marietta, η performer Harriet Summer με τον γιο της Φαίδωνα, οι επιχειρηματίες Vasilia Snips, Theo Chris και Ιωάννα Κωνσταντοπούλου, οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Σεφερλή, Φώτης Βαλλάτος, Γιάννης Ραπ, ο resident DJ των Astronauts DJ Skinny, καθώς και μοντέλα από την Ακαδημία του Γιώργου Κουτούλια, μεταξύ πολλών ακόμα, συμμετείχαν με όλη τους την ψυχή σε αυτήν την γιορτή! Ανάμεσα στους επώνυμους που επισκέφτηκαν το bazaar (έλαβε χώρα επί της Κολοκοτρώνης & Βουλή, στο Σύνταγμα), ήταν η Άντα Βωβού, η Ιωάννα Σουλιώτη και η Φρόσω Ράλλη. Ο κόσμος,δε, καθ’ όλη τη διάρκειά του φεστιβάλ, έδειχνε ν’ απολαμβάνει στο μάξιμουμ τόσο τις τιμές στις οποίες αγόρασε επώνυμες δημιουργίες όσο και τη μουσική, κάνοντας shopping και... χορεύοντας!  

ΠΑΝΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ
Οι Εριφύλλη Νικολοπούλου, Πάνος Απέργης, Αθηνά Κόρδα, Χαρά Λεμπέση, Smaragdi, φυσικά η διοργανώτρια Κατερίνα Αλεξανδράκη (αλα μπρατσέτα με τον σκύλο της, Ορφέα, που αποτέλεσε τη μασκότ του NCB), Λένα Αρώνη, ΕvaDeena, Konde και βέβαια οι υπόλοιποι συμμετέχοντες και οι συνεργάτες τους, αλλά και οι guests DJS (μεταξύ αυτών, οι SPPS, Kill Bill και Στέλιος Λιβανός), πρώτα απ' όλα, το διασκέδασαν!  

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΑΓΙΕ
Το 360ο New Concept Bazaar, Volume V, είχε και φιλοζωικό χαρακτήρα: η ομάδα  της κοινότητας Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου, από το stand της, εισέπραξε την αγάπη του κόσμου απέναντι στα ζωάκια που φιλοξενεί και φροντίζει. Το επόμενο NCB έχει προγραμματιστεί κοντά στα Χριστούγεννα κι αναμένεται να είναι ακόμα πιο fun και ανατρεπτικό! Δεν θα το χάσετε...!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ 360Ο ΝCB, VOLUME V, FALL EDITION, « LES BONS VIVEURS »

VASSILIOS ZOULIAS, ERIFILLI NIKOLOPOULOU, ORSALIA PARTHENIS,PANOS APERGIS, SMARAGDI, KONDE, CHARA LEBESSI, KATERINALEXANDRAKI, VINTAGE CLOTHES BY GINA PERIMENI, LIA MANJOROU, ELENI ARONI, EVADEENA, EIRINI ZAIMI, RIEN BY PENNY VOMVA, TONIA MAKRI, MARGASTAR BY KATERINA EFENTAKI, TREASURE HOUSE, ELEFTHERIA SPANTIDAKI, CROCHELLE BY MARIA TRIANTAFULLOU, X-FACTOR, SABATER HERMANOS/JABONES NATURALES.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά