Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Νέα συλλογή ενηλίκων Φθινόπωρο /Χειμώνας Kickers

Η νέα γυναικεία - ανδρική συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας της Kickers εμπνέεται από την φύση, δημιουργώντας υποδήματα που καλύπτουν τις ανάγκες μίας ευρείας γκάμας ανθρώπων, με ποικίλα ενδιαφέροντα! Τα Kickers φημίζονται για την διαχρονικότητα, την ποιότητα και άνεση και την αίσθηση ελευθερίας που αποπνέουν! Με βασικό υλικό το δέρμα, τα Kickers άλλοτε χρησιμοποιούν μη επεξεργασμένα δέρματα και άλλοτε έντονα χρώματα που ξεχωρίζουν!

Γυναικεία σειρά
Η γυναικεία σειρά υποδημάτων της Kickers απευθύνεται στην σύγχρονη γυναίκα. Casual, μοντέρνα με έμφαση στις μπότες και τα μποτάκια, προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στυλ για μοναδικές εμφανίσεις.

Ανδρική σειρά

Οι γήινοι τόνοι κυριαρχούν, εμπνέοντας το αυθεντικό πνεύμα της περιπέτειας και προσφέροντας ένα είδος χαλαρότητας στο στυλ.

Τα υποδήματα Kickers διατίθενται σε μεγάλα πολυκαταστήματα όπως τα Μούγερ, Attica, The Mall Athens, Golden Hall, Lapin House, NAK, Mothercare, Hondos Center καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Για να ενημερωθείτε για το πλησιέστερο σημείο διάθεσης, καλέστε την David & Friends (Hellas) Α.Ε.αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα των υποδημάτων Kickers στην Ελλάδα στο 2106928424.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά