Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

H Eριέττα Κούρκουλου ετοιμάζει την πρώτη της συλλογή ρούχων


Η κόρη της Μαριάννας Λάτση κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο της μόδας. Δουλεύοντας εντατικά στο ατελιέ μαζί με την ομάδα της, στήνει την εταιρεία Lov!nK μέσω της οποίας αναμένεται να βγάλει πολύ σύντομα την πρώτη της κολεξιόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα !

Δεν πρόλαβε να αναρτήσει κάποια δείγματα στο Διαδίκτυο και οι εγχώριοι fashionistas δηλώνουν ενθουσιασμένοι - κι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Η Εριέττα Κούρκουλου αυτή την εποχή δουλεύει πυρετωδώς προετοιμάζοντας, μαζί με την ομάδα της, την πρώτη της κολεξιόν. «Το Lov!nK θα μπει δυναμικά στον χώρο της μόδας βγάζοντας μια πλούσια συλλογή που θα ξεκινά από casual και θα φτάνει μέχρι το βραδινό», υποστηρίζουν άνθρωποι που τη γνωρίζουν και συνεχίζουν: «Στόχος είναι, για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κι αν προτείνονται, να κρατηθεί το υψηλό design και η καλή ποιότητα».

Και μόνο το λογότυπο της εταιρείας κέρδισε τις εντυπώσεις αφού η νεαρή σχεδιάστρια είχε την έμπνευση να τοποθετήσει ένα θαυμαστικό ανάμεσα στα γράμματα που συνθέτουν την ονομασία. Οταν μάλιστα φόρεσε η ίδια τα πρώτα T-shirts που σχεδίασε και κυκλοφόρησε στα social media μια σειρά από φωτογραφίες, στο Διαδίκτυο επικράτησε πραγματικός πανικός. Φράσεις του τύπου «θέλουμε και εμείς τέτοια!» ή «πού μπορούμε να τα προμηθευτούμε για εμάς και τους φίλους μας;» έκαναν τα Lov!nK να συζητηθούν πριν καν κυκλοφορήσουν. Σε εκείνους δε που επέμεναν αναφορικά με το πότε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, η εξοικειωμένη με τον κυβερνοχώρο Εριέττα απάντησε με ένα λακωνικό «coming soon». Η Eριέττα επιθυμεί να συνδυάσει το ντεμπούτο της στον χώρο της μόδας με κάτι πολύ ιδιαίτερο, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να βιαστεί μέχρι να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ετσι, η πρώτη της συλλογή αναμένεται μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Λάτρης της μόδας από μικρή

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου λάτρευε από μικρό κοριτσάκι τη μόδα. Διαθέτει γούστο και φαντασία στο ντύσιμο, το οποίο κληρονόμησε από τη μητέρα της, γι’ αυτό και οι στυλιστικές επιλογές της μόνο αδιάφορες δεν είναι για φωτογράφους και fashion editors. Αυτός είναι και ο λόγος που αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της επονομαζόμενης next generation. Με τα χρόνια η αγάπη της για τα ρούχα εξελίχθηκε σε αδυναμία, παρότι οι σπουδές της αφορούν τα οικονομικά (ξεκίνησε στο Λονδίνο και συνεχίζει εδώ). «Είναι αεράτη και έχει τον τρόπο να αναδεικνύει τις εμφανίσεις της», υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον της και συνεχίζουν: «Εξάλλου διαθέτει το feeling του σχεδιαστή που φαντάζεται ένα ρούχο πάνω σε σώμα πριν αυτό φορεθεί καν». Η πρώτη κολεξιόν του Lov!nK  ετοιμάζεται πυρετωδώς και οι φαν της μόδας αναμένουν με ανυπομονησία τις εμπνεύσεις της, οι οποίες θα βγουν αρχικά προς πώληση στο Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά