Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Θεαματικό καλοκαίρι με 360ο Pop Up Fashion Bazaar για 13 μέρες (!)

To 360ο Pop Up Fashion Bazaar επανέρχεται! Η μεγαλύτερη pop-up γιορτή μόδας και μουσικής «προσφέρει» το καλοκαίρι σε Special XL Summer edition. Μετά από ένα θεαματικό τριήμερο στην «Τεχνόπολη» (25-27/5) μαζί με το DesignLabShow, το 360 Pop-Up Fashion Bazaar ανοίγει ξανά τις πόρτες του για το κοινό στο νεοκλασικό της Κολοκοτρώνη και Βουλής, δίνοντας το σύνθημα για το καλοκαίρι με τον πιο μοδάτο αλλά και οικονομικό τρόπο.

Από τις 31 Μαϊου έως τις 12 Ιουνίου και από τις 11.00-21.00 γνωστοί κι ανερχόμενοι Έλληνες δημιουργοί μόδας και κοσμημάτων, ανάμεσά τους Smaragdi Chercheletzaki, Εlissavet Kapogianni, Panos Apergis, Athina Korda, Katerina Alexandraki, Eleni Aroni,Tonia Makri, μας προ(σ)καλούν στην 360 Pop-Up Fashion Boutique σ’ ένα ατελείωτο πάρτι μόδας! 360 μοίρες μόδας και για την υποστήριξη των άστεγων και πιο συγκεκριμένα για το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Άρα έχουμε ένα λόγο παραπάνω να κλείσουμε 360 ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας και να προσφέρουμε σε τρόφιμα ή σε ρούχα για τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας- στο γνωστό πλέον 360 καροτσάκι.

Το 360 Pop-Up Fashion Bazaar αυτή τη φορά φιλοξενεί στα decks καθημερινά τον top DJ Ρωμύλο Χατζηαποστόλου (18.00-21.00) που θα δυναμιτίσει με τις μουσικές του. Μεταξύ άλλων, στην κονσόλα θα βρεθούν σπουδαίοι DJs της πόλης, μεταξύ των οποίων Εύα Θεοτοκάτου, DJ Kill Bill, Έλενα Αλεξανδράκη, Μethi Blonde και Stelios Livanos. Είσοδος: ελεύθερη. Μην το χάσετε!

Συμμετέχουν Smaragdi Chercheletzaki, Christos Stratikopoulos, Katerina Alexandraki, Mememe, Panos Apergis, Athina Korda, Pantelis Kataris, Katerina Alexandraki, Rinama Creations, Eleni Aroni, Gloss, Viktoria Velissarakou, Eirini Zaimi, Tonia Makri, Akrovaths tou Oneirou, Kosmhma Alexandros, Konde, Athina Skaltsa.
360o Special XL Summer Edition

31-5/12-6 (11.00-21.00)

Κολοκοτρώνη 3-5& Βουλής (πρώην H & M)

Είσοδος: ελεύθερηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά