Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Mango Άνοιξη 2014

Μια από τις συλλογές Mango για την Άνοιξη του 2014 είναι με το μοντέλο Daria Werbowy. Η φωτογράφιση είναι άκρως εντυπωσιακή στη θάλασσα αλλά και την ερημιά.


Η πολυτέλεια του λευκού κυριαρχεί στη συλλογή σε διάφορες εκδοχές για όλες τις ώρες και τις εμφανίσεις. Κουστούμια, φορέματα, παντελόνια, πουκάμισα, σακάκια και φούστες εντυπωσιάζουν με την απλότητα αλλά και την κομψότητα τους.



Το μαύρο και το γκρι έχουν κι αυτά μια θέση στη συλλογή, από φορέματα, παντελόνια, μπλούζες μέχρι και ολόσωμες φόρμες.

Για εμφανίσεις που θα συζητηθούν, η σύγχρονη γυναίκα εμπιστεύεται τη Mango.

Mango: H Plus Size συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014


 Ακόμα και τα κοσμήματα της συλλογής έχουν σαν βάση το λευκό και το χρυσό.

Το όνομα της κολεξιόν Violeta και τα ρούχα της υπέρκομψα και στιλάτα.

Με νούμερα έως το 52 η σειρά αυτή θα κάνει όλες τις πληθωρικές γυναίκες να την αγαπήσουν αφού διαθέτει εκλεπτυσμένα υφάσματα που αγκαλιάζουν όμορφα το σώμα αλλά και θηλυκές γραμμές που αναδεικνύουν διακριτικά τα δυνατά μας σημεία.

Μέχρι στιγμής, η νέα γραμμή Mango Violeta περιλαμβάνει ως επί το πλείστον τα βασικά μιας νταρνταρόμπας, όπως κομψά σακάκια, πολλά κομμάτια denim και μερικά φορέματα τα οποία συνδυάζονται έξυπνα για να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα looks.

Θηλυκά, άνετα και must have κομμάτια φαίνεται να είναι το επίκεντρο της Mango για τη νέα γραμμή, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο για fashionistas της Ευρώπης.

Πολλές fashionistas θα βρουν λύση και διέξοδο σ΄αυτή τη συλλογή, αφού περιλαμβάνει μοντέρνα κομμάτια για Plus Size γυναίκες με καμπύλες που δυσκολεύονται να βρουν το νούμερο του στα καταστήματα λιανικής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά