Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

F.A.K.E. Couture από το e-outfit.com

Το www.e-outfit.com ξεκίνησε από τις δυο φιλές και σχεδιάστριες Mari & Dominga. Ως λάτρεις του online shopping αποφάσισαν να δημιουργήσουν το www.e-outfit.com, μια ξεχωριστή πρόταση στο χώρο των ηλεκτρονικών αγορών. To e-outfit.com προσφέρει μια μεγάλη συλλογή από edgy ρούχα και αξεσουάρ καθώς και την προσωπική συλλογή F.A.K.E. Couture. Bασική προτεραιότητα στο e-outfit.com είναι η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων – σχεδιασμένα και διαλεγμένα με μεγάλη προσοχή – τα οποία προσφέρουμε μέσα από την πιο απολαυστική εμπειρία online shopping.Εκτός όμως από τη μεγάλη ποικιλία σύγχρονων προϊόντων υψηλής ποιότητας, βασική αρχή μας είναι και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών πριν και μετά τις αγορές τους.


Παράλληλα, όντας και οι ίδιες νέες σχεδιάστριες ενθαρρύνουν την δημιουργικότητα και την καινοτομία μέσω του www.e-outfit.com με την φιλοξενία και την προώθηση προϊόντων Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών όπως July Two, Maraveya, NORTIN, de.bour,H-era, Odysseas Papadogiorgakis και πολλούς άλλους στην ιστοσελίδα τους.

Η COLLECTION:

Η δεύτερη συλλογή του www.e-outfit.com για την άνοιξη/καλοκαίρι 2013 με τίτλο “Infinite Love” (ατέλειωτη αγάπη),είχε έντονα ρομαντικά στοιχειά με κάποια rock element συνδυασμένα me retro styling.Μέσω της collection θέλαμε να περάσουμε μηνύματα και συναισθήματα χαράς, ”ξενοιασιάς’ και έντονης θηλυκότητας.

Η collection θα είναι διαθέσιμη στο on-line shop μας www.e-outfit.com καθώς και στη πρώτη concept boutique μας “e-outfit.com”,η οποία βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 16,στο Κολωνάκι.Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

Στην boutique μας μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε διαλεγμένα κομμάτια ανερχόμενων Ελλήνων σχεδιαστών ,όπως Maraveya, NorTin, Artemis Lemousia, Deppy Bournazou (DeBour), καθώς και την προσωπική συλλογή ρούχων του e-outfit.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το e-outfit.com και την συλλογή F.A.K.E. Couture επισκεφτείτε το e-shop μας www.e-outfit.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@e-outfit.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά