Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μπότες: το must have του χειμώνα από τη χειμερινή συλλογή Kickers για όλη την οικογένεια!

Με τις πρώτες βροχές να κάνουν την εμφάνισή τους και τον καιρό να έχει ήδη ψυχράνει, ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα, ένα ζευγάρι μπότες είναι ιδανικές για τα απρόβλεπτες αλλαγές του καιρού.


Η Kickers αυτό το χειμώνα έχει δημιουργήσει μερικά από τα must have μποτάκια και μπότες της σεζόν για όλη την οικογένεια. 


Γυναικεία & Ανδρική Σειρά
Οι fashionistas θα ενθουσιαστούν με τις άνετες μπότες, ιδανικές για καθημερινή χρήση στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο αλλά και στη δουλειά. Η Kickers διαθέτει μεγάλη ποικιλία και σε μποτάκια, όπως το κλασικό brogue που είναι τόσο φέτος στη μόδα, και προσθέτει μια πινελιά στυλ στο καθημερινό σας ντύσιμο με τον vintage chic χαρακτήρα του και το minimal σχεδιασμό του. Τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούνται, είναι μόνο δέρμα, nubuck  και σουέτ ενώ οι γραμμές παραμένουν λιτές και κομψές.


Οι άντρες συνήθως παραμένουν κλασικοί, αφού επιλέγουν μποτάκια που θα συμπληρώσουν την λιτή γκαρνταρόμπα τους, μέσα από μια ποικιλία άνετων παπουτσιών με minimal λεπτομέρειες που δίνουν "σύγχρονο" αέρα!

Παιδική σειρά

Οι μικροί φίλοι που γνωρίζουν και αγαπούν τα Kickers θα ξετρελαθούν με τα παιδικά μποτάκια που αγκαλιάζουν και πολλές φορές ξεπερνούν τον αστράγαλο, προσφέροντας στήριξη και ανατομία σε ποικιλία χρωμάτων.

Η Kickers διαθέτει σε αρκετά από τα μοντέλα της με αδιάβροχα, αντιανεμικά υλικά (όπως τα Zesnow & Zigaski) που αποτελούνται από μεμβράνες που αναπνέουν και προστατεύουν το παπούτσι σε αντίξοες συνθήκες, προσφέροντας μέγιστη προστασία και άνεση στο βάδισμα σε όλες τις συνθήκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά