Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Δερμάτινο τζάκετ: Φόρεσέ το με 3 διαφορετικά στυλ



Ρομαντική, τολμηρή ή απλώς μέσα στη μόδα; «Ξεκλείδωσε» βήμα βήμα το κομμάτι πασπαρτού του φετινού χειμώνα για εμφανίσεις που θα κερδίσουν στα σημεία.


Το δερμάτινο τζάκετ είναι must. Ποιο όμως είναι εκείνο που θα σου κλέψει την καρδιά και θα γίνει ο αγαπημένος συνοδός των περισσότερων outfit σου; Πριν τρέξεις στα μαγαζιά για να αγοράσεις το απόλυτο χειμερινό κομμάτι, βεβαιώσου ότι θα επιλέξεις τη κατάλληλη εκδοχή του, ανάλογα με το στυλ σου.
Είσαι boho-chic;

Ένα κλασσικό δερμάτινο τζάκετ, σε μαύρη, μπεζ ή καφέ απόχρωση, χωρίς ιδιαίτερα σχέδια και φανταχτερές λεπτομέρειες είναι η κατάλληλη επιλογή για αυτό το στυλ.

Πώς να το συνδυάσεις: Για μια casual εμφάνιση ταίριαξε αυτό το κομμάτι με ένα ρομαντικό φόρεμα σε απαλά χρώματα. Ένα λευκό ή μπεζ φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα είναι η top επιλογή για να υιοθετήσεις το στυλ. Συνδύασε το με μπαλαρίνες, μπότες που φτάνουν ως το γόνατο ή ακόμα και με μποτάκια που φτάνουν ως τους αστραγάλους για ένα στιλάτο και άνετο outfit.

Ολοκλήρωσε το look προσθέτοντας ιδιαίτερα αξεσουάρ. Κολιέ στο λαιμό, πολύχρωμα βραχιολάκια στα χέρια και δαχτυλίδια, είναι το παν για ένα boho σύνολο. Μη διστάσεις να τα φορέστε λίγο ... αταίριαστα, συνδυάζοντας δερμάτινα βραχιόλια, lucky charms, αλυσιδίτσες με κρεμαστά σχέδια. Τέλος, επιλέξτε μια τσάντα ταχυδρόμου για να ενισχύσετε την cool εμφάνιση σας.

Προτιμάς το Mix & Match;

Αν σου αρέσει να μπλέκεις διαφορετικά σχέδια, χρώματα, υφάσματα, σε μια μόνο εμφάνιση, προτίμησε ένα τζάκετ που είναι σχεδιασμένο από δύο υλικά. Δερμάτινο πάνω, βαμβακερό κάτω, με τζιν λεπτομέρειες σε ένα δερμάτινο σύνολο ή απλώς με δερμάτινα μανίκια.

Πώς να το συνδυάσεις: Ένα mix& match πανωφόρι ταιριάζει τέλεια με μια mix & match εμφάνιση. Ταίριαξε το κομμάτι με ένα τζιν πουκάμισο και μια φαρδιά ψηλόμεση παντελόνα. Για μια πιο επίσημη έξοδο προτίμησε ψηλοτάκουνα μποτάκια, φορεμένα μέσα από την παντελόνα ή μαύρα slippers για μια πιο καθημερινή εμφάνιση. Για να ολοκληρώσεις το λουκ πρόσθεσε μια ζώνη στη μέση και ένα clutch τσαντάκι στις ίδιες αποχρώσεις.

Για τις πιο ροκ

Αν το ροκ στυλ είναι δεύτερη φύση σου, σίγουρα θα ενθουσιαστείς. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, το κλασσικό μαύρο ροκ δερμάτινο με τις στάμπες στην πλάτη, ή τα τρουκς σε όλη την επιφάνεια του τζάκετ είναι το top κομμάτι για αυτή την στιλιστική επιλογή.

Πώς να το συνδυάσεις: Φόρεσε το με δερμάτινο κολάν ή παντελόνι, με τζιν παντελόνι ή ακόμα και με ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα. Η καλύτερη επιλογή γι’ αυτό το λουκ είναι t-shirt με στάμπες ή μονόχρωμα μπλουζάκια. Αποθέωσε το στυλ σου επιλέγοντας ankle boots με τρουκς ή τα κλασσικά all star σου, αν θέλεις να δώσεις μια πιο glamorous νότα, συνδύασε το με μαύρες μυτερές γόβες από λουστρίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά