Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η LG χορηγός στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου

Η εταιρεία στηρίζει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την υψηλή αισθητική


H LG Electronics Ελλάς (LG) συμμετείχε ως χορηγός στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου, για την παρουσίαση της συλλογής του, Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 – 2014, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 07 Οκτωβρίου, στο roof garden του εστιατορίου HYTRA στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Η νέα συλλογή του Δημήτρη Πέτρου με θέμα «Heart Has No Gender» αποτελείται από μάλλινα και καπιτονέ υφάσματα, μεταξωτή οργάντζα, δαντέλα και δέρμα σε μια χρωματική παλέτα από μαύρο, χακί, μπορντό αλλά και απαλές παστέλ αποχρώσεις που εντυπωσίασαν το κοινό.

Οι καλεσμένοι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την επίδειξη μέσα από τα μάτια της LG, καθώς η προβολή του show γινόταν και μέσω livestreaming από τις δυο πρωτοποριακές premium τηλεοράσεις – έργα υψηλής τεχνολογίας της LG - την πρώτη στον κόσμο LG Curved Oled 55’ ιντσών & την LG Ultra HD 65’ ιντσών.

Επιπλέον, ο γνωστός blogger Γαβριήλ Νικολαϊδης, λίγο πριν την έναρξη του show κατέγραψε στιγμές από τα παρασκήνια αξιοποιώντας την 13ΜP OIS κάμερα και τις καινοτόμες λειτουργίες του νέου LG G2, τις οποίες οι επισκέπτες μπορούσαν να παρακολουθήσουν από τις οθόνες της LG.

Η LG επεφύλασσε μια ακόμη έκπληξη στους καλεσμένους που είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης σε ένα ειδικά διαμορφωμένο photobooth με την κάμερα υψηλής ανάλυσης 13ΜP OIS του LG G2 και να μοιραστούν τη φωτογραφία από τα προσωπικά τους accounts στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά