Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τι να προσέξεις πριν αγοράσεις ένα λευκό τζην



Τα λευκά τζην είναι πιο hot από ποτέ! Δες τι πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις ένα λευκό τζην ώστε η αγορά σου να σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, σίγουρα θα έχεις μπει στο πειρασμό να σκεφτείς να αγοράσεις ένα εάν δεν φιγουράρει ήδη στη ντουλάπα σου! Δες τι πρέπει να προσέξεις για να έχει το τζην σου άψογη εφαρμογή που είναι το παν για πετυχημένες εμφανίσεις!

1. Ακολούθησε τη γραμμή του σώματός σου

Σίγουρα ένα λευκό skinny τζην είναι μια πολύ hot επιλογή αλλά αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις μονο hot δεν θα είναι! Αν είσαι αδύνατη, μπορείς να υποστηρίξεις οποιαδήποτε γραμμή. Αν έχεις πιο ανοιχτή περιφέρεια, προτίμησε ένα σε γραμμή boot-cut, ώστε οπτικά να είναι πιο αρμονικό το σύνολο.

2. Να είναι απλά λευκό

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό. Απέφυγε οποιδήποτε με στρας, κέντημα ή οποιαδήποτε άλλη ¨τσαχπινιά". Εξαίρεση αποτελούν τα λευκά κεντήματα, τα οποία είναι απόλυτα in fashion φέτος, αλλά κι αυτά σε περιορισμένη έκταση.

3. Το μέγεθος μετράει

Καθώς τα ανοιχτά χρώματα έχουν τη τάση να τονίζουν κάθε ατέλεια, και δεν υπάρχει κάτι πιο ανοιχτό από το λευκό, είναι πολύ σημαντικό να είναι στο σωστό νούμερο. Αν σε πιέζει το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό. Σημαντικό ρόλο παίζει και το ύφασμα. Προτίμησε ένα αρκετά "χοντρό" ντένιμ ύφασμα με λίγο ελαστικότητα. Λίγο το τονίζουμε γιατί όσο περισσότερο ελαστικό είναι το ύφασμα τόσο θα τονίσει ατέλειες που ίσως έχεις.
faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά