Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Οι χρωματικοί συνδυασμοί για το Φθινόπωρο

Οι χρωματικοί συνδυασμοί αλλάζουν κάθε σεζόν.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί για το καλοκαίρι τείνουν να είναι πιο φωτεινοί και ευάεροι, ενώ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα τα χρώματα κλίνουν προς τις πιο σκούρες αποχρώσεις....Τα παρακάτω είναι μόνο μερικοί μοντέρνοι χρωματικοί συνδυασμοί που εντοπίστηκαν στις νέες κολεξιόν για το Φθινόπωρο 2012. Δείτε και επιλέξτε τους αγαπημένους σας συνδυασμούς που θα υιοθετήσετε για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.
Η πανδαισία που επικρατεί στη φετινή παλέτα, αναμφίβολα θα σας δώσει τη δυνατότητα για ξεχωριστές εμφανίσεις.

1. Ροζ – Χρυσό- Καφέ
Πολλοί από τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων για το φθινόπωρο θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς φθινοπωρινούς τόνους όπως καφέ και χρυσό που θα τονίζονται από pop χρώματα. Τα χρυσοκίτρινα χρώματα που συνδέεται συχνά με το φθινόπωρο, τη φετινή σεζόν δοκιμάστε τα μια νέα προσέγγιση όπως ένα φωτεινό ροζ . Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων χαρακτηρίστηκε από την συλλογή της Diane Von Furstenberg και είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα αυτό το φθινόπωρο.

2. Πορτοκαλί- Μπορντό
Όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί ήταν στη μόδα για την άνοιξη / καλοκαίρι και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και μέσα στο φθινόπωρο. Κάντε αυτό το φθινοπωρινό χρώμα κατάλληλη αντιστοίχιση π.χ ένα έντονο πορτοκαλί με ένα καφέ ή μπορντό χρώμα.

3. Μαύρο- Άσπρο
Το μαύρο και άσπρο είναι μια κλασική αντιστοίχιση, και αυτή την ερχόμενη σεζόν αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτη με αυτό το μοντέρνο συνδυασμό χρωμάτων. Σχεδιαστές όπως ο Phillip Lim 3,1, ο Alexander Wang και ο Proenza Schouler είχαν όλα μαύρα και λευκά ρούχα στις φθινοπωρινές συλλογές τους.

4. Μπλε- Γκρι
Αν πρέπει να φοράμε γκρι αποχρώσεις αυτό το φθινόπωρο, πρέπει να τα δώσουμε ζωή με λίγο χρώμα. Γκρι και μπλε είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε πολλές ντουλάπες. Σχεδιαστές όπως ο Balenciaga και ο Matthew Williamson έκανε αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων με το ψυχρό γκρι και το φωτεινό μπλε.

5. Navy- Kόκκινο
Το Navy και το κόκκινο είναι ένας κλασικός συνδυασμός χρωμάτων που είναι τέλειο για εργασία , κολεγιακή εμφάνιση κτλ αυτό το φθινόπωρο. Σχεδιαστές όπως ο Jil Sander χαρακτήρισε τις συλλογές του με δόσεις του ναυτικού με κόκκινες αποχρώσεις

6. Κρεμ- Ροζ
Τα Φθινόπωρα χρώματα είναι παραδοσιακά πιο σκούρα... Ωστόσο, ορισμένοι σχεδιαστές όπως Jil Sander και Chloι επέλεξαν να παραμείνουν σε μια ελαφρύτερη παλέτα χρωμάτων για το Φθινόπωρο 2012 στις συλλογές τους. Αυτό είναι τέλειο για εκείνους που θέλουν να μείνουν λίγο περισσότερο στην άνοιξη / καλοκαίρι …

7. Μωβ-Μαύρο
Πλούσιες μωβ αποχρώσεις είναι μια τέλεια επιλογή για το φθινόπωρο / χειμώνα. Ο συνδυασμός του μωβ και το μαύρο ήταν μια δημοφιλής επιλογή στους διαδρόμους του Erdem, Emporio Armani, και Vanessa Bruno. Αυτή η αντιστοίχιση του χρώματος συνδυάζει το βασικό μαύρο με ένα εντυπωσιακό χρώμα.

Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς του φθινοπώρου… Διαλέξτε τα δικά σας αγαπημένα και χαρείτε τα…

femail
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά