Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Μ. Γουλανδρή: Η όμορφη εγγονή της Μ. Βαρδινογιάννη σχεδιάζει μαγιό!

Η Μαριάννα Γουλανδρή Βαρδινογιάννη, βρέθηκε την τετάρτη το βράδυ σε εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα συνοδεύοντας τη γιαγιά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η όμορφη κληρονόμος κέρδισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Απλή και σικάτη, με ένα λαμπερό χαμόγελο απέδειξε ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, όπως η μαμά της και η γιαγιά της. Στο μέλλον, λένε, ότι θα ασχοληθεί σε μεγάλο βαθμό με το σύλλογο “Ελπίδα” αλλά προς το παρόν έχει ξεκινήσει την δική της πορεία στο μαγικό κόσμο της μόδας.

Η νεαρή δεσποινίς Γουλανδή συστήνεται ως σχεδιάστρια και λανσάρει την δική της προσωπική σειρά με μαγιό κάτω από το brand Marianna G. η οποία είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία.

Δεν μπήκε στον χώρο τυχαία. Από μικρή την ενδιέφερε η μόδα και μεγαλώνοντας έκανε σπουδές μόδας στα καλύτερα κολέγια του είδους, όπως είναι το American IU in London και το Instituto Marangoni fashion design - fashion styling.

“Ζώντας στο Λονδίνο, η μόδα ήταν κάτι που καθώς μεγάλωνα με σαγήνευε. Από μικρό κορίτσι έκλεβα τις Vogue της μαμάς μου κάθε μήνα, δοκίμαζα τα ρούχα της και ήλπιζα ότι μια μέρα θα γινόμουν μια επιτυχημένη σχεδιάστρια”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Μαριάννα Γουλανδρή είναι κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη. Παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 1987 στην Εκάλη και είχε χαρακτηριστεί ως ο γάμος του αιώνα!

Η Μαριάννα, που συστήνεται με το μικρό της στους συνομήλικούς στα πάρτι της υψηλής κοινωνίας, μεγάλωσε σε ένα απόλυτα προστατευμένο οικογενειακό περιβάλλον. Παρόλα αυτά έμαθε να είναι απλή στις καθημερινές συναναστροφές της και να συμπεριφέρεται με ευγένεια σε όλους τους ανθρώπους ενώ αποφεύγει πάντα την υπερβολή σε ότι έχει να κάνει με τις ενδυματολογικές της επιδείξεις.

Την πρώτη της, ουσιαστικά, δημόσια εμφάνιση την πραγματοποίησε στην πρεμιέρα της ταινίας “The vote” του Πάρη Κασιδόκωστα. Ήταν φθινόπωρο του 2009. Έκλεψε φυσικά τις εντυπώσεις βαδίζοντας με στυλ και άνεση δίπλα στην κ. Βαρδινογιάννη. Με την ίδια άνεση που φωτογραφήθηκε πρόσφατα στο μεγαλύτερο γυναικείο περιοδικό, την βρετανική Vogue. Το δυνατότερο χαρακτηριστικό της είναι τα καταγάλανα μάτια της...

Συνδυάζει ομορφιά και ταλέντο και σε ηλικία 23 ετών έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά