Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Τα επτά κομμάτια που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα!

Συμβουλές για στυλάτες εμφανίσεις!


Υπάρχουν κάποια κομμάτια τα οποία δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα και αποτελούν τη βάση για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Εάν θέλετε να είσαστε in style δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε αυτά και πιστέψτε μας ποτέ δε θα αναρωτηθείτε για το τι να φορέσετε!

Το jean σε ίσια γραμμή

Είτε ανοικτό είτε σκούρο μπλε, το jean σε ίσια γραμμή είναι πάντα μέσα στη μόδα και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί παντού. Μπορείτε να το φορέσετε με ένα απλό μπλουζάκι και τις μπαλαρίνες σας για μια casual εμφάνιση, εάν όμως το συνδυάσετε με ένα top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες θα έχετε μια υπέροχη εμφάνιση για τη βραδινή σας έξοδο. Επίσης, το συγκεκριμένο στυλ παντελονιού κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους.

Pencil φούστα

Είναι κομψή, θηλυκή και ανάλογα με το μήκος της μπορείτε να αναδείξετε τα υπέροχα πόδια σας. Η pencil φούστα είναι απαραίτητη για το επαγγελματικό σας ντύσιμο, ωστόσο εάν τη συνδυάσετε με ένα μεταξωτό top και τις γόβες stiletto έχετε την απόλυτα θηλυκή εμφάνιση για την έξοδό σας.

Δερμάτινο jacket

Συνδυάστε το δερμάτινο jacket σας με ένα φόρεμα κι αμέσως η εμφάνισή σας θα αποκτήσει στυλ, όπως επίσης και εάν απλά το φορέσετε με ένα t-shirt και ένα jean.

Καπαρντίνα

Όπως το δερμάτινο jacket έτσι και η καπαρντίνα είναι ένα απαραίτητο κομμάτι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Κάθε σεζόν, μία καλή καπαρντίνα μπορεί να σας σώσει από το ερώτημα τι να φορέσετε. Με ό,τι κι αν τη συνδυάσετε πάντα η εμφάνισή σας θα είναι στυλάτη.

Little black dress

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Δημιούργημα της Coco Chanel, από το 1920 μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να έχει ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα μας. Ιδανικά το μικρό μαύρο φόρεμά σας θα πρέπει να είναι απλό και να έχει καλής ποιότητας ύφασμα ώστε να μπορείτε να το φοράτε για πολλά πολλά χρόνια.

Μαργαριταρένιο κολιέ

Είναι το απόλυτα διαχρονικό κομμάτι, το οποίο μπορείτε να το έχετε χρόνια και πάντα να απολαμβάνετε να το φοράτε σε ιδιαίτερες περιστάσεις.

Μαύρες και nude γόβες stiletto

Οι τάσεις της μόδας στα παπούτσια αλλάζουν κάθε σεζόν ωστόσο ένα ζευγάρι γόβες stiletto δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σας. Εάν είσαστε στη φάση που "χτίζετε" τη γκαρνταρόμπα σας απαραιτήτως θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι μαύρες και σε ένα σε nude απόχρωση γόβες stiletto.      
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά